Transport – Vores ydelser

Ekspres- og kurerkørsel

Når det er presserende eller kræver øjeblikkelig handling. NEK Logistik tilbyder 24/7 døgnservice hele året rundt.

NEK Logistik tilbyder kurerkørsel fra A til B, hvis tiden tillader det, kan du også udforske vores distributionsløsninger, eller du kan vælge Ad Hoc under booking.

Vi tilbyder ekspreskørsel lokalt og til hele Europa med passende køretøjer som varebil, lastbil eller trailer, alt afhængigt af dine behov.

Hvis det kræver endnu hurtigere levering eller skal transporteres over længere afstande, tilbyder NEK Logistik prioriteret flyfragt samt lokal kurertransport til og fra lufthavnen.


Distribution

Hos NEK Logistik arbejder vi for at finde den mest optimale distributionsløsning for jer, inklusiv muligheden for at optimere jeres nuværende transportopsætninger. Vi har et omfattende netværk både i Danmark og Europa.

Vores specialuddannede montører håndterer dagligt levering og opsætning af hårde hvidevarer og møbler, og de har stor erfaring med transport af elektronik og medicinaludstyr.

Vi tilbyder også pharma- og køletransport.

NEK Logistik har mange års erfaring med transport af møbler samt håndtering af delikate genstande som marmor, glas og kunstværker. Vi tager os hver dag af specialfremstillede og særdeles følsomme varer.

Tilpas jeres transportbehov med en skræddersyet løsningsmodel for Danmark, Sverige og resten af Europa. Vi tilbyder B2B og B2C leveringer og mulighed for tilkobling af yderligere services, herunder vores specialiserede flytteservice.

Vi tilbyder følgende hjemmeleveringstjenester:

  • Kantsten: Levering til fortovskanten.
  • Hjælp til indbærring: Kunden assisterer chaufføren med indbæring.
  • Indbærring med 2 mand: Vi står for indbærringen.
  • Montering: Udfører let montering, såsom samling af møbler eller installation af maskiner.
  • Udpakning: Vi pakker ud og sørger for at fjerne og bortskaffe emballagen.
  • Afhentningsservice: Vi tilbyder afhentning af returnerede varer, ombytninger m.m.

Lad os skræddersy en løsning, der opfylder netop jeres behov.


Vejtransport

NEK Logistik tilbyder daglig forsendelse og afhentning af gods på tværs af Europa med to hovedtyper af vejtransport.

Hvis du har brug for at sende almindeligt pallegods eller pakker, der passer til distributionsbiler, kan NEK Logistik tilbyde attraktive priser på disse forsendelser.

For større paller og andet udstyr, der ikke kan håndteres via normal linjetrafik, har vi også løsninger. Disse kan transporteres som delvis eller fuldt trailer load (FTL), hvor en trailer enten helt eller delvist reserveres til din forsendelse.

Visse rederier giver mulighed for direkte at fragte trailere om bord på færger uden behov for ompakning til container – se mere under vores søfragtstjenester.

NEK Logistik sikrer regelmæssige afhentninger og leveringer over hele Europa til konkurrencedygtige priser. Al international vejtransport udføres i henhold til NSAB2015-standarderne. Derudover tilbydes muligheden for at tegne en udvidet forsikringsdækning før transportens start.


Søfragt

Når større partier skal transporteres over længere afstande, er søvejen ofte den mest omkostningseffektive løsning. For visse varer, såsom batterier, er Søfragt ofte den eneste tilladte transportmetode. Der findes to hovedtyper: FCL (full container load) og LCL (less than container load). FCL betyder, at du fylder hele containeren, mens LCL indebærer, at dit mindre parti bliver pakket sammen med andre varer i en container.

NEK Logistik tilbyder assistance med begge typer af forsendelser og har erfaring med løbende forsendelser til og fra Asien, Nord- og Sydamerika, Australien, Mellemøsten og Afrika. Vi dækker de fleste lande og kan også assistere med de særlige regler, der gælder for import og eksport i forskellige lande.

Alle vores internationale fragter udføres under incoterms 2020 betingelser, hvilket sikrer en klar og ensartet forståelse af ansvar og risici mellem køber og sælger.


shutterstock 745545163

Luftfragt

NEK Logistik tilbyder transport af luftfragt, almindeligvis kendt som Air Cargo. Hvis hastighed er essentielt, er flytransport den optimale løsning. Vi opererer til de fleste lande.

Vi kan desuden koordinere afhentning fra afsender til lufthavn og sørge for levering fra lufthavn til modtager ved hjælp af kurerbil.

For varer, hvor det er acceptabelt med et par dages ventetid, tilbydes standard Air Cargo. Hvis derimod tiden er afgørende, og det skal være her og nu, tilbyder vi Air Cargo Priority, hvor dine varer bliver sendt af sted med det samme.

Hos NEK Logistik er sikkerheden i top. Vi benytter kun sikkerhedsgodkendt personale til afhentning og indlevering ved lufthavne, så at din forsendelse håndteres sikkert og professionelt.


Lagerhotel

NEK Logistik tilbyder lagerhotel til kunder, som vi har en løbende distributionsaftale med. Vi er altid klar til at assistere med at finde plads til langtidsopbevaring, hvis behovet opstår.

Vores lagerhotel omfatter både pakke- og pluklager, og det er direkte tilkoblet en distributionsløsning, der tilbyder mulighed for hjemmeleveringer. Med vores lagerløsning får I også mulighed for at sende jeres varer internationalt via vores vej-, – og lufttransportløsninger.

Vi stræber efter at tilbyde konkurrencedygtige priser og arbejder løbende på at optimere forsyningskæden for at sikre, at I får den mest sikre og prisoptimale løsning.


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.